top of page

Mamafermenta organitza un taller per aprendre a fer pa sense gluten

La trobada es realitzarà el pròxim dijous 25 de maig a Vilafranca del Penedès


La setmana vinent es durà a terme un taller enfocat al col·lectiu celíac per aprendre a fer una massa sense gluten. La classe serà a Vilafranca del Penedès, a La Fassina, el servei d’ocupació del municipi. La duradà serà d’una hora i mitja, de 18h de la tarda a les 19:30. Qui dirigirà la formació serà el Jordi, propietari de Mamafermenta.

Mamafermenta és una empresa dedicada a fer sessions formatives, tant de manera online com presencial, per aprendre a fer pa sense gluten. Ofereixen tan mentories virtuals, cursos d’iniciació, formacions a l’obrador i tallers a domicili.

Pels que siguin socis de l’Associació de Celíacs de Catalunya, aquest taller serà gratuït. En cas contrari, el preu serà de 5€ per participant.


En motiu del dia internacional sense gluten, aquest mes es realitzaran diverses activitats i jornades dedicades a la celiaquia, com la fira de “Mediterranean Gluten Free Forum”, que es celebra aquest mateix cap de setmana, on dins es duran a terme activitats com la “Jornada per a professionals Sanitaris 2023”, enfocada al tractament de la malaltia.




3 visualizaciones0 comentarios

Kommentare


bottom of page