top of page

Kajoma Bakery, la nova botiga online per a celíacs certificada per l’Associació de Celíacs de Catalu

L’empresa assegura els majors estàndards de qualitat i sense gluten en els seus productes


La pastisseria online Kajoma Bakery ha obtingut l’acreditació d’establiment de restauració amb opcions sense gluten segures per part de l’Associació de Celíacs de Catalunya. Es tracta d’una nova empresa que ofereix productes de pastisseria de qualitat per a persones celíaques. El seu tret diferencial es basa en l’elaboració pròpia i artesanal de cadascun dels seus productes, amb la finalitat d’obtenir resultats deliciosos. D’aquesta manera compensen l’absència del gluten perquè “ningú hagi de renunciar al plaer de degustar un bon dolç només per la seva condició de ser celíac”.


L’empresa online aspira a ser més que una botiga de pastissos i dolços celíacs, i vol arribar a convertir-se en un referent de productes tradicionals i de qualitat. És per això que donen molta importància a la inclusió i a l’experiència col·lectiva, sempre amb l’objectiu d’assolir un sabor culinari únic i autèntic.

Mostra de les galetes de Kajoma Bakery a la Fira de l’Arrop a Badalona.

Font pròpia.


Kajoma Bakery presenta un gran compromís amb els seus clients i, en general, amb el món celíac, ja que l’equip que forma la direcció general de la companyia engloba a persones que tenen diagnosticades amb la malaltia des de fa anys. Això eleva el coneixement i l’expertesa cap al col·lectiu celíac i la voluntat d’oferir productes de qualitat 100% artesanals i 100% gluten free.


La venda dels seus productes es fa de manera online a través de la seva pàgina web, que ofereix fins a trenta-cinc productes de pastisseria diferents. El seu catàleg inclou tot tipus de melindros, cookies, braços de nata, magdalenes, pastissos, palmeres, mousses, muffins i molts dolços més. No obstant això, la botiga va participar a la XXXVI edició de la Fira de l’Arrop celebrada el diumenge 14 de maig a Badalona, on va exposar i promocionar de forma presencial els seus productes gluten free

Mostra dels productes de Kajoma Bakery a la Fira de l’Arrop a Badalona.

Font pròpia.


15 visualizaciones0 comentarios

コメント


bottom of page