top of page

Barcelona acull la fira Mediterranean Gluten Free Forum

El congrés pretén igualar o superar les 10.000 persones que van assistir el darrer any a la BCN Gluten Free


El proper dissabte 22 i diumenge 23 de maig, el Teatre Nacional de Catalunya acollirà el Mediterranean Gluten Free Forum. Es tracta d’un Congrés Sanitari organitzat per l'Associació de Celíacs de Catalunya que té l’objectiu de posicionar la ciutat de Barcelona com a referent de productes i dieta sense gluten. Sota el lema ‘el futur de l’alimentació sense gluten’, l’esdeveniment busca donar a conèixer les darreres novetats en productes i receptes destinades a les persones celíaques i individus amb sensibilitat al gluten, i crear un espai de trobada entre aquests. L’entrada té un cost general de 5€, amb excepció dels menors d’edat o dels associats a Celíacs Catalunya, pels qui és gratuïta. Ambdós dies, des de les 11h fins a les 21h es realitzaran tota mena d’activitats: des de xerrades amb experts i membres d'associacions, masterclass, tallers, showcookings, converses entre figures influents, sortejos… L’estructura de la fira constarà amb una àrea de mercat, amb més de 70 stands que exposaràn els productes aptes pels celíacs del moment, també amb una zona de divulgació sobre la malaltia de la mà d’experts i diferents conferències i cursos. Finalment, el show també comptarà amb una àrea de restauració, on s’oferiràn cates i food trucks aptes per a persones sensibles al gluten.


El congrés pretén igualar o, fins i tot, superar la BCN Gluten Free, la fira internacional de productes a la que van assistir-hi més de 10.000 persones. Però no és només un espai pels celíacs; també es presenta com una oportunitat per als expositors de presentar els seus productes dirigits al col·lectiu i donar-se a conèixer en el món celíac.


Pots trobar més informació a la seva web principal, on especifiquen les activitats que es realitzaran al llarg dels dos dies:


Font: Mediterranean Gluten Free Forum






7 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page