top of page

La fira de Sant Isidre 2023 compta amb més possibilitats celíaques que mai

Hamburgueses i embotits, Cardedeu obre les portes a un espai dedicat a la natura, la conscienciació mediambiental i el producte local que no deixa enrere a celíacs


Aquest cap de setmana s’ha celebrat la fira anual de Cardedeu que recull més de vint mil visitants de tota Catalunya i compta amb expositors de ramaderia, comerç, turisme, restauració, i automoció. Aquest any han ampliat la seva oferta amb food trucks i han previst opcions per totes les dietes i intoleràncies. També moltes de les paradetes han volgut incloure els alergògens que poden incloure.

Els nous canvis introduïtspel que fa a les etiquetacions i l'oferta de productes, es deu a la conscienciació social sobre les al·lèrgies i intoleràncies, com ens diu la Dolors Torrent, una de les organitzadores de la fira. "Cada any hem intentat anar millorant en aquest sentit, al final ningú escull ser celíac o intolerant a la lactosa". Per un altra banda, remarca la importància que té precisament a una fira dedicada a la sensibilitat ecològica, tenir cura de les malalties alimentàries.


Entre les parades comercials, destaca la mostra gastronòmica, la qual consisteix en un espai on els restaurants de la localitat exposen al públic el seu producte a través d’un menú a escollir. A més a més, com cada any els embotits són un dels aliments més demandats.

Fotos de les parades i food trucks de la fira de Sant Isidre 2023 a Cardedeu.

Font pròpia.



10 visualizaciones0 comentarios

Комментарии


bottom of page